Alexandru Tudose, care a urcat 19 zile până pe vârful Lobuche East (6.119 m) din Munţii Himalaya, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei în care se află cei peste o sută de copii îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate, va povesti experienţa, la Sala Palatului, în cadrul spectacolului caritabil Stars4Dreams de pe 16 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului şi se va bucura de participarea unor vedete precum Inna, Irina Rimes şi Nicoleta Nucă.

Prin călătoria lui, Tudose a atras atenţia că există copii bolnavi pentru care lucruri banale sunt imposibile. Himalaya Climb4Dreams este un episod al campaniei Jeans4Dreams, care sprijină activitatea Fundaţiei Copii în Dificultate. Un obiectiv important al acestei campanii constă în obţinerea a cel puţin 10.000 de donaţii prin SMS (mesaj ZILE la 8844). În prezent, s-a ajuns la 7.290 de SMS-uri.

De-a lungul călătoriei sale de 19 zile în Himalaya, Alexandru Tudose a avut ocazia să vadă locuri, să cunoască oameni şi obiceiuri.
Alexandru Tudose a ajuns la Kathmandu pe 20 martie, în plin festival Holi, al culorilor, şi de la Everest Base Camp, locul de unde pleacă toate expediţiile pentru creasta sudică, a străbătut traseul până la Lobuche East. A dus cu el cărţi de colorat, pe care le-a împărţit copiilor din munţi, şi a transmis celor de acasă un mesaj video.

Fundaţia Copii în Dificultate îngrijeşte copii cu boli incurabile în faze terminale, cu tulburări din spectrul autist şi abandonaţi. Pentru fiecare copil, Fundaţia CID cheltuieşte aproximativ 8.000 de lei. Ei pot fi ajutaţi prin donaţii de 2 euro trimiţând prin SMS la 8844 mesajul ZILE.

Activitatea Fundaţiei CID este sprijinită de personalităţi precum Simona Halep, Cristi Chivu, Marcel Iureş, Marius Manole, Ivan Patzaichin şi Dumitru Prunariu, care au transmis mesaje video de sprijin şi au donat câte o pereche de blugi, ca semn de susţinere. Toţi blugii donaţi vor fi expuşi la Sala Palatului, pe Aleea Blugilor Celebri, cu ocazia spectacolului aniversar Stars4Dreams. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.