Naţionala de fotbal pe plajă a României va evolua în grupă cu Belarus, Portugalia şi Elveţia la Jocurile Europene, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorii pregătiţi de antrenorul-jucător Marian Măciucă se vor afla în grupa A, alături de gazdele din Belarus, Portugalia, medaliată cu bronz în 2015, şi Elveţia, la Jocurile Europene de la Minsk, din luna iunie.

Componenţa celeilalte grupe este: Italia, Spania, Rusia şi Ucraina.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 în cele două grupe se vor califica în faza semifinalelor, în timp ce formaţiile de pe poziţiile 3 şi 4 vor merge în turneul pentru locul 5.

În perioada 21 iunie – 30 iunie 2019, Belarus va fi gazdă a Jocurilor Europene de vară. Meciurile de fotbal pe plajă sunt programate între 25 şi 29 iunie.

În cadrul acestei competiţii continentale, 4.000 de sportivi sunt aşteptaţi să ajungă în capitala Belarusului pentru a concura pentru medalii în 199 de evenimente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.