Actorul Tom Selleck, cunoscut din serialele „Magnum, P.I.” şi „Friends” şi din comedia „3 Men and a Baby”, a anunţat că îşi scrie memoriile, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a semnat un acord cu HarperCollins Publishers, însă cartea, anunţată luni, nu are încă un titlu şi nici o dată de lansare.

În vârstă de 74 de ani, Selleck a transmis într-un comunicat că va povesti experienţe din cariera sa de aproximativ 50 de ani, dar şi despre viaţa dincolo de camera de filmat.

Selleck a dezvăluit vara trecută că a început să lucreze la autobiografie, susţinând că numeroşi oameni i-au cerut de mai mulţi ani să facă asta.

Născut pe 29 ianuarie 1945, în Detroit, Tom Selleck este actor şi producător. S-a remarcat în anii 1980, în rolul detectivului Thomas Magnum din serialul „Magnum, P.I.”, care i-a adus şapte nominalizări la Globurile de Aur şi un trofeu. Considerat unul dintre cei mai atractivi bărbaţi de la Hollywood din acea perioadă, el a primit roluri în filme ca „Lassiter” (1984), „3 Men and a Baby”, cel mai de succes lungmetraj al lui, care a generat cele mai mari încasări în 1987, „Quigley Down Under” (1990) şi „Mr. Baseball” (1992). A jucat în serialul de comedie „Friends”, între 1996 şi 2000, dar şi înserialul dramă „Blue Bloods” (2010).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.