Filmul de animaţie „Haios şi Blănos/ Missing Link”, regizat de Chris Butler, va rula de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Domnul Link este cel mai haios şi blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

Caraghios, surprinzător de inteligent şi foarte afectuos, domnul Link este o specie pe cale de dispariţie, singura lui cale de slavare fiind Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetator al miturilor şi monştrilor. Aşadar, cei doi împreună cu îndrăzneaţa Adelina pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi rudele îndepărtate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.

Între cei care şi-au împrumutat vocile pentru acest film se numără Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, Emma Thompson şi Stephen Fry.

Animaţia va fi distribuită de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.