Vasile Blaga, candidat PNL la europarlamentare, a declarat, duminică, la mitingul de la Braşov, că liberalii sunt în competiţie nu doar cu PSD, ci cu toţi cei care au depus liste electorale, sunt în competiţie şi cu cei care au spus că dezvoltă economia, „dar să ne ţinem departe de fasole”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Adversarul nostru ca întotdeauna e PSD, care au slogan că cică vor să fie patrioţi în Europa, dar de ce nu sunt patrioţi în România, de ce nu fac spitale, şcoli, autostrăzi, de ce l-au dat afara pe singurul lor primar de Doamne ajută, din Ciugud? Acesta e PSD slăbit, dar nu învins. Vom învinge PSD doar dacă vom munci din greu şi nu ne vom îmbăta cu apă rece. PNL e pe trend bun, dar nu vă uitaţi la sondaje, ci la PSD, mergeţi din casă în casă şi atunci îi vom bate şi nu îi vom mai lăsa să-şi bată joc de România”, le-a spus Vasile Blaga participanţilor.

Blaga a mai spus PSD trebuie să îl sprijine pe Frans Timmermans, care în fiecare zi îi spune lui Liviu Dragnea că îl dă afară.

„Vm fi alături de preşedintele Iohannis la referendum şi în toamnă şi vom pune bazele alegerilor locale şi parlamentare. Va trebui să scoatem un scor cu care să guvernăm, că m-am săturat să guvernăm cu doar 5-6 voturi, poate, poate facem majoritate. Suntem în competiţie nu doar cu PSD, suntem în competiţie cu toţi cei care au depus liste electorale, suntem în competiţie şi cu cei care au spus că dezvoltă economia, dar să ne ţinem departe de fasole”, a încheiat Blaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.