Juventus Torino ar putea câştiga, duminică, titlul de campioană a Italiei cu numărul 35 din istoria clubului, al optulea consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a se "încorona" cu şapte etape înaintea finalului sezonului, Juventus trebuie să câştige meciul cu AC Milan, de pe teren propriu, şi Napoli să piardă partida de acasă, cu Genoa.

În acest moment, Juve are un avans de 18 puncte în fruntea clasamentului Serie A faţă de formaţia fundaşului Vlad Chiricheş, aflată pe locului al doilea. Cu încă trei puncte şi cu avantajul meciurilor directe, echipa lui Cristiano Ronaldo îşi poate asigura matematic trofeul, cu o lună şi jumătatea înaintea finalului campionatului.

Rezultatele din etapa XXX-a au făcut posbilă această situaţie, Juve câştigând în depalsare cu Cagliari, scor 2-0, iar Napoli fiind învinsă, suprinzător, "afară", cu 2-1, de Empoli, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării (locul 18, retrogradabil, înaintea întâlnirii).

Torinezii dispută derbiul cu Milan sâmbătă, de la ora 19.00, iar Napoli evoluează duminică, de la ora 21.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.