Formaţia Juventus Torino a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Cagliari, în etapa a XXX-a a campionatului Italiei, meciul fiind marcat de incidente rasiste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Leonardo Bonucci (22) şi Moise Kean (85).

În timpul meciului, jucătorii echipei Juventus, Blaise Matuidi şi Moise Kean au fost ţinta insultelor rasiste.

Aceste insulte au escaladat după ce Kean a sărbătorit golul marcat în faţa galeriei celor de la Cagliari, el fiind înconjurat apoi de coechipierii săi şi dus la centrul terenului.

De asemenea, Blaise Matuidi, extrem de nervos, a discutat cu antrenorul Massimiliano Allegri şi a arătat spre galeria celor de la Cagliari, iar apoi a vorbit cu arbitrul.

Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp şi crainicul stadionului a cerut fanilor să înceteze cu insultele.

Polemica a continuat şi după meci, când Leonardo Bonucci i-a reproşat coechipierului său Kean modul în care a sărbătorit golul. "Kean ştie că atunci când marchezi trebuie să sărbătoreşti cu coechiperii tăi. Ştie că lucrurile s-ar fi putut face diferit. După gol au fost scandări rasiste. Blaise le-a auzit şi a fost nervos. Cred că vina este împărţită. Moise nu ar fi trebuit să reacţioneze aşa ", a declarat Bonucci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.