Niro Investment Group, care a anunţat recent demararea lucrărilor la primul hotel Swissôtel (brand de lux operat de Accor) din România, intenţionează să-şi dezvolte în continuare businessul pe segmentul hotelier, a declarat pentru News.ro CEO-ul grupului, Zsolt Nagy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Grupul Niro a demonstrat că este hotărât în tot ceea ce face. Am pornit cu două hoteluri şi, probabil, vor fi altele care vor urma”, a spus Nagy.

Anul trecut, Niro Investment Group a anunţat un parteneriat cu lanţul hotelier de lux Corinthia pentru redeschiderea fostului Grand Hotel du Boulevard din centrul Bucureştiului, astfel că hotelul Swissôtel de pe Bulevardul Expoziţiei este al doilea proiect al grupului în acest sector.

Niro Investment Group a anunţat o investiţie de aproximativ 60 milioane euro în noul hotel. Nagy a afirmat că grupul mizează pe o amortizare a investiţiei în 12-14 ani. ”În domeniul hotelier, recuperarea unei investiţii este ceva mai lungă decât în zona rezidenţială. În acest caz, undeva între 12 şi 14 ani putem preconiza recuperarea investiţiei în viitorul hotel”, a spus Nagy.

Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti (85 metri înălţime), urmează a fi deschis în 2021, va avea o suprafaţă totală de circa 30.000 mp şi va fi destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor.

Constructorul proiectului este PORR Construct, iar proiectarea este dezvoltată de Arhitect Service. Niro Investment Group a fost asistat în cadrul tranzacţiei de Beaufort Global.

La finalizare, clădirea va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată pentru întâlniri de afaceri şi organizarea de evenimente corporate.

Preşedintele consiliului de administraţie al Niro, Florin Suicescu, a subliniat că grupul s-a transformat organizaţional în ultimul an.

"Nu este singurul domeniu în care vrem să ne extindem. Transformându-ne organizaţional în ultimul an, devenim un grup de investiţii. Nu suntem legaţi doar de zona imobiliară sau de zona aceasta mai sofisticată, care este cea hotelieră. Suntem legaţi de multe alte domenii”, a spus Suicescu.

Totodată, Zsolt Nagy a subliniat că grupul caută diverse oportunităţi de investiţii.

”Ne dorim să acţionăm ca un grup care investeşte în diferite domenii şi afaceri. Credem în antreprenorii români şi dorim să le fim alături”, a spus Nagy.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.