Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că „prima dată trebuie să consulte un medic domnul preşedinte, după care să consulte şi Constituţia şi după care să mai consulte şi Parlamentul dacă vrea”. Ulterior, Rădulescu a spus că un medic psihiatru consultă preşedinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că prima dată trebuie să consulte un medic dl preşedinte - asta e părerea mea personală, ca medic îi dau acest sfat -, după care să consulte şi Constituţia şi după care să mai consulte şi Parlamentul dacă vrea. Îl aşteptăm cu drag la consultări şi o să-i dăm un răspuns după ce se consultă cu noi”, a declarat Cătălin Rădulescu la Parlament.

El a repetat că îi recomandă preşedintelui să meargă la medic şi să lase ameninţările la adresa Guvernului.

„Îi recomand să meargă la medic prima dată, după care să consulte Constituţia României, pe care nu o respectă niciodată şi după care să lase ameninţările împotriva Guvernului sau a Parlamentului uneori, pentru că, chit că îl acoperă funcţia prezidenţială prin Constituţie cu imnunitate, s-ar putea ca la un moment dat să nu o mai aibă. Şi cu ameninţări asupra Guvernului cred că nu o să-i stea foarte bine la un anumit moment. Deci nu este Guvernul nici cutiuţa dânsului de valori, nici anexa Preşedinţiei şi să lase astfel de ameninţări, că nu sunt contituţionale în primul rând”, a afirmat deputatul PSD.

Rădulescu a mai spus că pe social-democraţi îi preocupă numai şi numai alegerile europarlamentare şi  nu îi interesează „tot felul de referendumuri sau tot felul de întrebări pe care le pune acest preşedinte”.

Întrebat dacă, fiind medic, l-ar consulta pe preşedinte, deputatul PSD a replicat: „Eu l-aş consulta, dar nu cred că e bine să vină la mine, că eu îl consult altfel, dar, în fine, dacă vrea dânsul... Cred că trebuie să meargă în altă parte. Eu nu sunt medic psihiatru, ca să consult preşedinţi”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că a decis să facă o reconsultare a Parlamentului pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai. Preşedintele a avertizat Guvernul ca până la referendum să nu dea OUG pe justiţie şi pe politica penală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.