Un adolescent de 15 ani s-a aruncat, luni, de la etajul al doilea al Şcolii Gimnaziale din comuna Lenauheim, judeţul Timiş. În urma prăbuşirii, acesta s-a rănit al picioare şi a fost transportat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, elevul a sărit de la etajul al doilea.

”Este vorba de un băiat de 15 ani, care e posibil să fi sărit de la etajul al doilea. A fost transportat la spital cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare. La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu 4 subofiţeri şi un echipaj SAJ”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Directoarea unităţii de învăţământ, Gabriela Mateş, spune că elevul era cu probleme şi s-a aruncat de pe fereastra laboratorului de informatică, singurul care funcţionează la etajul al doilea al clădirii.

„Este un copil cu probleme. A urcat la etajul al doilea, unde este laboratorul de informatică. Noi aveam asigurată securitatea în curte şi pe etajul întâi, însă la doi e doar acel laborator. A trecut neobservat şi s-a aruncat. Era conştient. A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara”, a explicat Gabriela Mateş.

Poliţiştii fac cercetări la şcoală pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.