Un puternic incendiu a izbucnit, luni, în Braşov, la o clădire care adăpostea mai multe echipamente electrice pentru funcţionarea transformatoarelor. Pompierii au putut interveni doar după oprirea electricităţii. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat pentru News.ro că un incendiu puternic, cu mare degajare de fum, a avut loc în municipiul Braşov, în zona de ieşire din oraş, spre Zizin.

”S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, incendiul a izbucnit la o clădire cu echipamente electrice ce deserveau mai multe transformatoare. A fost o degajare mare de fum şi s-a intervenit abia după ce a fost întrerupt curentul. Au ars mase plastice, cabluri si mobilier pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Ciprian Sfreja.

Pompierii verifică acum cauzele producerii incendiului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov nu a putut preciza câţi consumatori sunt afectaţi în urma acestui incendiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.