Salvamontiştii din Zărneşti, judeţul Braşov, intervin, sâmbătă, pentru salvarea unui turist care a fost grav rănit în Munţii Piatra Craiului. Bărbatul a fost găsit, în stare de inconştienţă, de un alt turist, fiind alertat un elicopter SMURD pentru preluarea victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Persoană rănită pe munte, în zona Padina Hotarului, masivul Piatra Craiului. Intervine pentru recuperare Salvamont Zărneşti şi un echipaj SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Braşov.

Pentru recuperarea victimei, care a fost găsită în stare de inconştienţă de un alt turist, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

Se pare că turistul ar fi alunecat pe gheaţă şi, cel mai probabil, s-a lovit la cap. Starea bărbatului este gravă, iar salvamontiştii vor încerca să-l ridice cu troliul în elicopetr pentru a fi transportat la spital. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.