Fostul fotbalist Fernando Hierro este fondatorul şi principalul acţionar al unei companii, Bionox, care îşi propune să realizeze articole de îmbrăcăminte inteligentă, după o tehnologie dezvoltată de NASA în anii 60, ce viza recuperarea musculară, circulaţia şi metabolismul celular, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îmbrăcămintea realizată de Bionox îşi propune să îmbunătăţească starea de sănătate a persoanei care o poartă. Compania a dezvoltat o ţesătură pe bază de tehnologie FIR (Far Infrared Ray, raze ce penetrează pielea şi radiază o uşoară căldură în corp), care îmbunătăţeşte circulaţia şi oxigenarea sângelui. Domeniile de aplicare sunt medical şi sportiv, putând duce la creşterea performanţei sportive.

Compania din Analuzia intenţionează să lanseze o marcă de îmbrăcăminte biofuncţională, Ekatom, pentru care are încheiate acorduri de distribuţie în 30 de ţări.

"După dezvoltarea tehnologiei, obţinerea patentelor şi încheierea contractelor de distribuţie, Bionox este gata să intre pe piaţă", a declarat Hierro, fostul fundaş al echipei Real Madrid şi selecţioner al Spaniei.

Julio Alvarez, preşedintele companiei, a declarat că beneficiile sunt "clinic dovedite şi valitate" şi "au efect imediat asupra tonusului muscular şi al echilibrului".


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.