Mihai Rădoi, fratele selecţionerului U21 Mirel Rădoi, a decedat, la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce în luna februarie s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia în municipiul Drobeta Turnu Severin, din judeţul Mehedinţi. Ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor, Mihai Rădoi, în vârstă de 36 de ani a decedat vineri dimineaţa, la Spitalul Judeţean Timişoara, unde era internat. Decesul a survenit în urma unor multiple traumatisme.

Mihai Rădoi s-a aruncat în gol, de la etajul 4 al blocului în care locuia din Drobeta Turnu Severin, la începutul lunii februarie.

Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul din Severin, însă la cererea familiei, în data de 12 februarie a fost transferat la Spitalului Judeţean din Timişoara pe Secţia de Politraumatologie.

Starea sa a fost extrem de gravă, dar stabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.