Fundaşul stânga al echipei Atletico Madrid, Lucas Hernandez, operat la genunchiul drept, ar putea lipsi de la pregătirile noii sale echipe, Bayern Munchen, unde a fost transferat pentru 80 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El ar urma să fie în formă pentru meciul de deschidere pentru noul sezon, dar asta nu înseamnă că va fi apt şi în perioada de pregătire", a declarat antrenorul Niko Kovac.

Campionul mondial francez a fost operat, miercuri, pentru o leziune la ligamentul intern al genunchiului drept.

Internaţionalul francez Lucas Hernandez va evolua la Bayern Munchen din data de 1 iulie, clubul german ajungând la un acord cu Atletico Madrid pentru transferul jucătorului.

Bayern a anunţat că valoarea transferului jucătorului de la Atletico Madrid este 80 de milioane de euro. Contractul lui Hernandez este pe cinci ani.

Lucas Hernandez, în vârstă de 23 de ani, este un fotbalist format la Atletico. Anul trecut, el a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.