Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi violat o fetiţă de şase ani, la locuinţa acesteia din municipiul Constanţa. Agresorul este o rudă a copilei, fapta fiind reclamată de mama fetiţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri, în jurul orei 15.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către o femeie de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, in timp ce se afla la domiciliu, fiica sa minoră, în varstă de 6 ani, ar fi fost violată de un tânăr în vârstă de 17 ani, rudă a acesteia. 
 
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au început cercetările în cauză, iar în cursul aceleiaşi zile l-au reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pe tânărul suspectat.
 
El va fi prezentat, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.