Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune că partidul pe care îl conduce a strâns cel mai mare număr de semnături de susţinere a listerlor de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi consideră că votul pentru liberali la aceste alegeri are valoarea unuia pentru o adevărată moţiune de cenzură împotriva actualei guvernări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Orban a declarat miercuri, după depunerea listei de candidaturi a PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European că partidul pe care îl conduce a depus cel mai mare număr de semnături, depăşind PSD.
 
î“Partidul Naţional Liberal a depus astăzi lista de candidaţi pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 26 mai. Le mulţumim celor aproape 1.400.000 cetăţeni, care ne-au acordat încrederea şi care au semnat pentru susţinerea listei de candidaţi a Partidului Naţional Liberal. Partidul Naţional Liberal astăzi este partidul care se bucură de cea mai mare încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care l-am depus în susţinerea listei, clasând Partidul Naţional Liberal pe primul loc ca şi susţinere a listei de candidaţi. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături şi de asemenea pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul european”,a afirmat liderul PNL.
Orban a mai spus că votul pentru PNL la alegerile europarlamentare are valoarea unuia pentru o adevărată moţiune de cenzură împotriva actualei guvernări. 
“Îi chem pe toţi românii să vină la vot să îşi exprime opţiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Naţional Liberal pentru că votul pentru Partidul Naţional Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moţiune de cenzură împotriva actualei guvernări. Îi chem pe români prin votul pe care şi-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiţei conduse de infractori, de hoţi şi de habarnişti, care şi-au bătut joc de România în ultimii doi ani şi jumătate”, a afirmat Ludovic Orban.
La rândul său, Rareş Bogdan, cel care deschide lista candidaţilor liberali pentru Parlamentul European, a spus că aceste alegeri vor decide direcţia pe care o va lua România. 
“Vor urma două luni extrem de dificile. Suntem pe front şi îi rog pe toţi militanţii, activiştii, pe toţi membrii PNL, pe toţi simpatizanţii, pe toţi cei 1.400.000 de oameni care ne-au acordat semnăturile, să fie alături de noi, în această bătălie care se anunţă una dintre cele mai dificile, dacă nu cea mai dificilă din ultimii 30 de ani. Nu vorbim doar de nişte alegeri europarlamentare, vorbim despre direcţia României, vorbim despre a fi sau a nu fi în Europa, vorbim despre a fi sau a nu fi în parteneriat strategic cu Statele Unite. Până acum, cei din PSD, care guvernează dezastruos România, au atacat Uniunea Europeană au atacat ţările unde se află, alungaţi de ei, 5 milioane de români, fraţi de ai noştri. De trei zile PSD a depăşit orice limită şi atacă Statele Unite ale Americii, cei care garantează securitatea acestei ţări în această zonă”, a precizat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.