Un bărbat aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Capitală pentru tentativă de omor a murit, marţi dimineaţă, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 5.00, poliţiştii aflaţi în serviciu la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 au fost informaţi de către o persoană privată de libertate că bărbatul care se află în acelaşi cameră cu el nu mai respira. 
 
Personalul medical a intervenit şi a fost solicitat şi un echipaj de ambulanţă, care a declarat decesul persoanei.
 
Bărbatul se afla în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din 20 martie, în baza unui mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor.
 
Pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.