Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, Vytenis Andriukaitis, se află, marţi şi miercuri, la Bucureşti, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, şi cu miniştrii Agriculturii şi Sănătăţii, Petre Daea şi Sorina Pintea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, Vytenis Andriukaitis, se va afla în vizită oficială la Bucureşti, în perioada 26-27 martie, anunţă Comisia Europeană.

Marţi, comisarul european va participa la Global Forum on Human Rights and a Tobacco-free World, unde va susţine un discurs despre controlul tutunului, dezvoltarea sustenabilă şi dreptul la sănătate şi va participa la o dezbatere urmată de o sesiune de întrebări. De asemenea, înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul Agriculturii şi dezvoltării rurale, Petre Daea, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Comisarul european se va întâlni şi cu Alteţa Sa Dina Mired, prinţesă a Regatului Haşemit al Iordaniei.

Miercuri, comisarul european Vytenis Andriukaitis va participa la sesiunea de deschidere a celei de-a 4-a ediţii a conferinţei anuale cu tema controlul tutunului, organizată de Reţeaua europeană pentru prevenirea fumatului (ENSP) în parteneriat cu Societatea română de pneumologie (SRP).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.