”Norul care planează asupra preşedintelui Trump a fost îndepărtat” de raportul procurorului special Robert Mueller, a apreciat duminică preşedintele Comisiei Juridice din cadrul Senatului Lindsey Graham, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o zi proastă pentru cei care speră ca ancheta lui Mueller să-l dea jos pe preşedintele Trump”, a mai declarat Graham, un apropiat al preşedintelui Donald Trump.

Potrivit unei scrisori care rezumă constatările raportului procurorului special Robert Mueller după încheierea anchetei ruse, publicată duminică, procurorul nu stabileşte că echipa de campanie a lui Trump sau apropiaţi ai acestuia au ”conspirat sau s-au coordonat” cu Rusia într-un efort de a influenţa alegerile americane din 2016.

În scrisoare se arată că Mueller nu l-a exonerat pe Donald Trump de obstrucţionarea justiţiei, dar nici a constat că a comis vreo infracţiune.

”Nu există vreo criză constituţională”, a declarat un reprezentant democrat din cadrul Comisiei Judiciare Doug Collins.

”A venit timpul să mergem mai departe, pentru binele naţiunii”, a apreciat liderul majorităţii democrate în Camera Reprezentanţilor Kevin McCarthy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.