Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a explicat comentariile făcute recent despre acuzatorii lui Michael Jackson şi s-a scuzat pentru că nu şi-a ales cuvintele cu mai mare atenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă seară ea a transmis presei americane: „Ca să fiu foarte clară, nu există vreo situaţie în care să fie OK ca cineva să profite de inocenţa copiilor. A fost dureros să aud poveştile pe care aceşti doi bărbaţi le-au împărtăşit şi simt doar compasiune pentru ei. Singurul rol al unui părinte este să îşi protejeze copiii. Este clar că părinţii celor doi tineri au fost, de asemenea, victimizaţi şi seduşi de faimă şi fantezie”.

Streisand a publicat scuze şi pe contul ei de Instagram: „Îmi pare foarte rău pentru neînţelegerile şi durerea create pentru că nu mi-am ales cuvintele despre Michael Jackson şi victimele lui cu mai mare grijă, pentru că, aşa cum sunt tipărite, cuvintele nu reflectă adevăratele mele sentimente. Nu am vrut să reduc trauma trăită de aceşti băieţi în niciun fel. Am remuşcări şi sper că James şi Wade ştiu că îi respect cu adevărat şi îi admir pentru că au spus adevărul lor”.

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a declarat pentru The Times că îi crede pe bărbaţii care îl acuză pe Michael Jackson de molestare, dar a spus că ei erau încântaţi, copii fiind, „să fie acolo”.

Artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a spus că îi crede pe Wade Robson şi James Safechuck, care susţin în documentarul „Leaving Neverland” că au fost abuzaţi sexual de Jackson când au fost copii, însă „ei erau încântaţi să fie acolo”. 

„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătoriţi şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât”, a declarat ea.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei.

În urma lansării lui, mai multe posturi de radio din diferite ţări au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, câteva muzee au scos din colecţiile lor obiecte care i-au aparţinut starului, iar producătorii serialului „The Simpsons” au scos din circulaţie un episod pentru care Jackson îşi împrumutase vocea.

Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.