Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzărnescu a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două românce au fost învinse de favoritele 8, Hao-Ching Chan şi Latisha Chan, din Taiwan, scor 3-6, 7-5, 10-8, într-o oră şi 35 de minute.

Tot sâmbătă, echipa Simona Halep/Julia Goerges (România/Germania) s-a calificat în optimi, trecând în primul tur de perechea cap de serie 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), scor 4-6, 6-1, 10-6, într-o oră şi 15 minute. În faza următoare, cele două sportive calificate vor întâlni echipa care se va impune în meciul dintre echipa formată din Monica Niculescu şi americanca Abigail Spears şi perechea Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Lucie Hradecka (Cehia),

În optimile de dublu este calificată şi Raluca Olaru, alături de croata Darija Jurak. Cele două sportive vor întâlni în faza următoare perechea Lara Arruabarrena/Heather Watson (Spania/Marea Britanie).

Premiul pentru participarea în primul tur este de 16.090 de dolari şi zece puncte, iar cel pentru optimi este de 30.060 de dolari şi 120 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.