Sinteza raportului anchetei procurorului special Robert Mueller pe care o pregăteşte secretarul american al Justiţiei William Barr nu va fi trimisă sâmbătă Congresului, a anunţat un reprezentant de la Departamentul Justiţiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţi ai Departamentului Justiţiei analizează în prezent raportul Mueller cu privire la ”ancheta rusă”, pentru a stabili ceea ce urmează să menţioneze în scrisoarea-rezumat pe care să o trimită Congresului, a precizat el.

Problema care se pune de-acum este dacă în raportul Mueller există acuzaţii cu privire la fapte săvârşite de către Donald Trump.

”Ancheta rusă” - cu privire la o eventuală complicitate între echipa de campanie a candidatului republican în alegerile prezidenţiale din 2016 şi puterea de la Moscova - planează ca o umbră asupra preşedinţiei lui Donald Trump încă de la începutul mandatului său şi a afectat mai multe personalităţi-cheie din anturajul său.

Între aceste personaje afectate de ancheta lui Mueller se află fostul director al echipei de campanie a lui Trump Paul Manafort, efemerul său consilier pe probleme de securitate naţională Michael Flynn, nevoit să demisioneze la trei săptămâni după învestirea miliardarului, la 20 ianuarie 2017, şi fostul său avocat personal Michael Cohen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.