Cea de-a şaptea ediţie a emisiunii „Românii au talent” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 3 milioane de telespectatori, a transmis Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 15,3 puncte de rating şi 45,3% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4,5 puncte de rating şi 13,3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:17, mai mult de 3,6 milioane de români vizionau programul.

Dan’s discovery, Fulvio Balboni, Victor Vacarciuc, grupul Bimbam, Alexandru Ghiţescu, Duo thunder, Cristian Fota şi Raluca Burlacu, Gyula Suketes, Cristian Nistor, Alin Luţu, Simona Petric, Trio Braica, Viorel Stănescu, Noris Lobonţiu, George Toader, Măriuca Iordache şi Emili Moskalenko au fost cei care s-au calificat vineri seară.

Sezonul al nouălea al emisiunii continuă vinerea viitoare, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.