Fostul premier Mihai Tudose a comentat, vineri, la Timişoara, schimbarea directorului Tarom Werner Wolff, despre care a spus că a fost un bun profesionist şi că ”nu a avut nicio treabă cu PSD”. Tudose susţine că acesta a fost un bun profesionist care ”a făcut curat şi nu mai avea nimeni loc de alte ghiduşii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat, vineri, la Timişoara, Mihai Tudose a criticat decizia PSD şi a lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, de a-l schimba din funcţie pe cel care a condus compania Tarom,  timişoreanul Werner Wolff.

„Se vede foarte clar ce a însemnat Taromul pentru domnul Cuc. A fost primul an după plecarea Guvernului Ponta, când Taromul a intrat pe profit, domnul Wolff a făcut curat şi a început să meargă bine şi nu mai avea nimeni loc de alte ghiduşii, ocazie cu care domnul Wolff a fost schimbat. Domnul Cuc, dacă cineva îşi face treaba acolo şi nu se ocupă de altele, îl schimbă. Nu avea cum să nu îl înlocuiască (pe Werner Wolff – n.r.). Domnul Cuc vorbeşte de autostrăzi… Autostrada Moldovei, care nu e autostrada Moldovei, ci e autostrada Bacăului, care nu e autostrada Bacăului… Domnul Cuc e pus acolo să semneze nişte lucruri. Dar el nu îşi asumă nimic. La autostrăzi îşi asumă Neaga, la CFR îşi asumă alţii. El doar vizitează şantiere ca şi când ar întelege ceva… Domnul Wolff nu a avut nicio treabă cu PSD, a fost un bun profesionist. I-am spus: «Ai autoritate deplină şi responsabilitate deplină, îţi asumi tot ce faci»”, a declarat Mihai Tudose, într-o conferinţă de presă a liderilor Pro România, la Timişoara.

Miercuri seară, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat demiterea timişoreanului Werner Wolff de la conducerea Tarom, dupa un an de directorat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.