Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, Augustin Dinu, a fost sancţionat cu avertisment scris de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) întrucât nu s-a semnat contractul necesar începerii lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C. Totodată, o echipă a CNAIR va face reparaţiile respective în regie proprie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, având în vedere faptul că DRDP Bucureşti nu a semnat contractul subsecvent necesar începerii lucrărilor de reparaţii ale carosabilului de pe DN 73C, între km 56+000 – km 61+434, CNAIR l-a sancţionat pe directorul regional Augustin Dinu cu un avertisment scris.

"Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a discutat cu directorul regional, Dinu Augustin, şi i-a atras atenţia că nu mai tolerează acest gen de atitudine şi i-a transmis că la următoarea abatere va fi demis din funcţie", se arată într-un comunicat de presă transmis de CNAIR.

Totodată, pentru a remedia problemele apărute la carosabil pe acest sector de drum, CNAIR a constituit în regim de urgenţă o echipă care s-a deplasat acolo şi va face lucrări de reparaţii la corpul drumului în regie proprie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.