Grupările Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi CS Universitatea Craiova au fost penalizate sportiv de către Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele de la meciul direct, de sâmbătă, din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs. U Craiova 1948 CS SA – Incidente – În baza art. 13.1, coroborat cu art. 51.2 şi 60.5.a din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15, se sancţionează cluburile ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi U Craiova 1948 CS SA cu “Avertisment” şi cu o penalitate sportivă de 5.000 lei fiecare", a anunţat site-ul lpf.ro.

Întrunită miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis că în baza art. 63.1.g + 63.2.1, se "sancţionează jucătorul Bejan Florin (FC Astra Giurgiu) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.