FIFA a înregistrat plângerea FC Nantes contra grupării Cardiff City privind plata transferului argentinianului Emiliano Sala, decedat la 21 ianuarie, într-un accident aviatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FIFA a confirmat că a înregistrat cererea FC Nantes şi a dat termen clubului Cardiff City termen până la 3 aprilie", au anunţat avocaţii FC Nantes, citaţi de L'Equipe.

Clubul Cardiff City a refuzat să plătească prima şansă de 6 milioane de euro din transferul lui Sala, care se ridică la 17 milioane de euro.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.