Poliţia germană a anunţat luni că şi-a intensificat supravegherea la frontiera cu Olanda şi că se află în căutarea autorului atacului armat de la Utrecht, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane din landul Renania de Nord-Westfalia, Heinrich Onstein, a declarat luni pentru AP că numărul poliţiştilor a fost suplimentat nu doar pe principalele autorstrăzi, ci şi în puncte de trecere a frontierei mai puţin importante şi în cele feroviare.

Poliţia federală germană se află în contact strâns cu autorităţile olandeze şi a primit o descriere a suspectului, a precizat el.

Autorităţilor germane li s-a cerut iniţial să caute un sedan marca Renaul Clio roşu, însă au fost anunţate ulterior că maşina a fost abandonată la Utrecht.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.