Conducerea tehnică a formaţiei Brighton se aşteaptă ca atacantul Florin Andone să revină pe teren după pauza competiţională dedicată meciurilor echipelor naţionale, informează The Argus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone a suferit din nou o accidentare la coapsă, în timpul încălzirii dinaintea meciului cu Crystal Palace, din 9 martie.

"Sperăm ca Andone să fie apt pentru meciul cu Southampton. Duminică, e prea devreme. Nu este atât de rău cât am crezut. El a avut o problemă la începutul sezonului, o suprasolicitare a coapsei şi cred că şi-a întins un pic ţesutul cicatricial din jur, aşa că nu este rău. Suntem încrezători că va fi apt pentru Southampton", a declarat antrenorul Chris Hughton.

Din cauza accidentării, Florin Andone va rata meciurile echipei naţionale a României cu Suedia şi Insulele Feroe din prelimianriile Euro-2020.

Partida Brighton - Southampton din Premier League va avea loc la 30 martie.

Formaţia lui Andone va evolua, duminică, în deplasare, cu Millwall (liga a doua), în sferturile de finală ale Cupa Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.