Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri că se se alătură şi el protestului ”România vrea autostrăzi”, subliniind că ”ne dorim cu toţii autostrăzi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că este alături de participanţii la protestul "România vrea autostrăzi". "Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei şi eu", a spus preşedintele.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00.

Teodorovici a anunţat că se alătură şi el protestului.

"Mă alătur şi eu acestei acţiuni. (...) Am să particip. Am înţeles că vin în faţa ministerului câţiva colegi din anumite structuri şi am să particip şi eu cu mare drag. Ne dorim cu toţii autostrăzi", a declarat Eugen Teodorovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.