Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, vineri, la Pro X, că jucătorul echipei Napoli, Vlad Chiricheş, nu va putea evolua în primele două meciuri din preliminariile Campionatului European, deoarece s-a accidentat seara trecută, în Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se pare că Chiricheş va pierde aceste două meciuri. Este o lovitură destul de grea pentru echiipa naţională. Revenise bine, a jucat în celălalt meci 56 de minute şi foarte bine, iar ieri, când trebuia să joace 90 de minute, a simţit ceva la muşchi şi din ce am vorbit ieri cu el şi a discutat şi doctorul, se pare că e o leziune musculară şi e clar că în cele două meciuri nu-l vom avea”, a spus Contra.

El a menţionat că îşi doreşte foarte mult ca naţionala României să înceapă cu victorii preliminariile Euro-2020. “Plecăm la drum cu gândul ăsta, să ne calificăm la Euro. Vom face tot ce depinde de noi ca să putem să jucăm în faţa propriilor suporteri. Ne vom bate pentru fiecare punct ca la anul să utem participa la acest Campionat Europeean. Din toate punctele de vedere Bucureştiul şi împrejurimile vor creşte pe perioada Campionatuli European. A fost un vis al meu ca odată să mă aşez pe banca echipei naţionale la un turneu final”, a afirmat Contra.

Primele două jocuri ale tricolorilor în preliminariile Euro-2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.