Clubul Fenerbahce a anunţat, vineri, că tehnicianul Ersun Yanal va rămâne la conducerea echipei şi în sezonul viitor, dezminţind astfel informaţii apărute în presa turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fenerbahce menţionează că după venirea lui Yanal echipa, care se afla într-o situaţie dificilă, a crescut.

“Echipa noastră va termina campionatul în acest an cât mai sus posibil şi în sezonul viitor, sub conducerea lui Ersun Yanal, va continua cu paşi siguri parcursul către vârf”, se arată pe site-ul grupării din Istanbul.

În ultimele zile, presa turcă a scris că Fenerbahce se va despărţi de Yanal. Akşam a notat, joi, că tehnicianul va pleca la finalul sezonului şi că oficialii clubului vor să îl aducă pe Jorge Jesus, cu avocatul căruia ar fi discutat deja şi care le-a spus că antrenorul vrea un salariu anual de 5 milioane de euro.

Ersun Yanal a preluat conducerea tehnică a echipei Fenerbahce la 14 decembrie 2018. De atunci, Fenerbahce a înregistrat şase victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri în meciurile din campionat, Cupă şi Liga Europa.

Fenerbahce ocupă locul 14 în clasament, cu 28 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, Bursaspor, echipa lui Iasmin Latovlevici. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.