Hallmark Channel a anunţat că încheie colaborarea cu Lori Loughlin, care joacă în serialul „When Calls the Heart”, după ce ea a fost arestată sub acuzaţia de fraudă prin corespondenţă în scandalul „Varsity Blues”, în care peste 40 de persoane sunt considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la universităţi de elită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, postul de televiziune a renunţat să difuzeze episodul programat pentru a fi difuzat în weekend.

„Nu mai difuzăm episodul din 17 martie, dar nu anulăm show-ul”, a spus un reprezentant Crown Media, compania care deţine Hallmark, citat de Variety. „Show-ul este unul dintre cele mai bune programe ale noastre de duminică şi analizăm tot felul de opţiuni creative pentru a merge mai departe”.

Actriţa s-a predat autorităţilor miercuri şi a plătit o cauţiune de 1 milion de dolari. Ea se afla în Canada, marţi, la filmări, când au fost făcute arestările în acest caz.

„Nu mai lucrăm cu Lori Loughlin şi am oprit dezvoltarea tuturor producţiilor difuzate pe canalele Crown Media Network care o implică, inclusiv «Garage Sale Mysteries», coproducţie independentă”.

Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California).

În acest scandal este implicată şi actriţa Felicity Huffman, care a plătit marţi o cauţiune de 250.000 de dolari.

Procurorii au pus sub acuzare 33 de părinţi, unii dintre aceştia fiind vinovaţi că au plătit milioane de dolari pentru admitere copiilor lor la universităţi de elită, precum Yale, Georgetown, Stanford, UCLA şi USC.

Schema îl are în centru pe William “Rick” Singer, consultant din Newport Beach (California). El ar fi dezvoltat o reţea de consultanţi pentru facultăţi care să îi ajute clienţii să fie admişi la universităţi de top.

Singer a fost de acord să pledeze „vinovat” în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.