Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala României va lupta pentru a obţine cele trei puncte la meciul cu Suedia şi apoi o victorie cu Insulele Feroe, astlef încât să abordeze mai liniştită partidele din luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şi Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au fost de acord cu disputarea finalei Cupei la 25 mai. Am ales Ploieşti pentru că e un stadion care ne ajută din toate punctele de vedere, vrem ca şi Cupa şi Supercupa să se dispute pe toate stadioanele din ţară. Ne vom bate să obţinem trei puncte în Suedia şi alte trei în Feroe, astfel încât să fim mai liniştiţi pentru dubla din iunie. Toţi jucătorii selecţionaţi vor da totul în aceste meciuri. Niciodată nu am intervenit la nivelul selecţiei şi nici nu o voi face", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă

Primele două jocuri ale tricolorilor în preliminariile Euro-2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.