Şase persoane sunt cercetate, fiind bănuite că ar fi racolat fete pe care le-ar fi obligat să se prostitueze în judeţul Vrancea. Un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv, iar unul de 21 de ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au depistat şase persoane, în cadrul unui dosar penal, care vizează infracţiuni de trafic de minori, fapte săvârşite în cursul anului 2017, pe raza judeţului Vrancea”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Suspecţii sunt acuzaţi că ar fi racolat fete pe care le-ar fi obligat să se prostitueze, fiind obţinute, astfel, importante sume de bani.

”Faţă de doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Răstoaca, au fost dispuse măsuri preventive (măsura arestului preventiv şi cea a arestului la domiciliu)”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările continuă  în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.