Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că produsele româneşti sunt de mai bună calitate şi le preferă întotdeauna, deşi sunt mai scumpe decât cele importate şi crede că toţi facem un serviciu atunci când consumăm produse autohtone, ştiind că sunt foarte bune şi crede că din respect pentru producători trebuie să ne îndreptăm spre aceste zone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daea s-a aflat marţi în judeţul Constanţa şi a fost întrebat de jurnalişti de ce s-a scumpit cartoful aşa mult în ultima perioadă spunând că este o situaţie normală ca preţurile să oscileze în piaţă, iar această oscilaţie este legată şi de calitatea produsului.

“Oscilaţia aceasta de preţuri este generată de piaţă şi fiecare dintre noi interpretăm în chei diferite. Eu interpretez ca o situaţie normală ca preţurile ssă oscileze în piaţă, sigur nu în amplitudini mari, dar sunt legate şi de calitatea produsului”, a afirmat ministrul Agriculturii.

Petre Daea a precizat că preferă produsul românesc deoarece este de mai bună calitate şi că toţi facem un serviciu când consumăm produse autohtone.

“Produsul românesc este de mai bună calitate şi îl prefer tot timpul chiar dacă este puţin mai sus ca preţ şi facem un serviciu când consumăm produse româneşti, ştiind că sunt foarte bune şi din respect pentru producători ar trebui să ne îndreptăm spre aceste zone şi spre producătorii care realizează asemenea produse. Eu verific piaţa şi v-aş ruga să înţelegeţi că sunt mai tot timpul în contact cu realitatea”, a explicat ministrul.

Petre Daea a vizitat marţi, staţia de pompare de la Galeşu din judeţul Constanţa, aflată în curs de reabilitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.