Britanicul James May, cunoscut din seria de emisiuni „Top Gear” şi „The Grand Tour”, a început lucrul la primul său proiect solo pentru Amazon, emisiunea „Our Man in… Japan”, care va avea şase episoade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmările pentru emisiunea de călătorii a Amazon au început luni, când May a pornit spre Orientul îndepărtat.

Amazon a annţat în luna decembrie că a semnat un acord cu gazdele emisiunii „The Grand Tour”, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, împreună cu producătorul Andy Wilman, pentru a dezvolta proiecte cu fiecare dintre ei.

Cele şase episoade vor fi regizate de Tom Whitter, nominalizat la premiile BAFTA TV. May va călători de-a lungul Japoniei în încercarea de a înţelege oamenii şi cultura.

„Japonia este cel mai uimitor loc pe care l-am vizitat. Totul este o surpriză. Este un stimul de clasă A pentru toate simţurile şi un câmp minat pentru naivi”, a spus May.

Realizatorul a mărturisit că vrea să se lase cuprins de tot ce înseamnă Japonia, „în căutarea echilibrului”.

În prezent, cel de-al treilea sezon al „The Grand Tour” poate fi vizionat pe platformă, iar un al patrulea a primit undă verde din partea Amazon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.