Echipa de handbal masculin Poli Timişoara a câştigat, duminică, trofeul Cupa României, la Turneul Final Four de la Focşani. Poli s-a impus în finala competiţiei, în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, cu scorul de 31-27 (15-14), şi şi-a trecut în palmares al doilea trofeu din istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medalia de bronz a Cupei României a revenit, tot duminică, formaţiei Dinamo Bucureşti, scor 32-30 (14-14), cu CSM Focşani.

Dinamo Bucureşti a fost învinsă în semifinale de Steaua Bucureşti, scor 26-25, iar CSM Focşani a fost eliminată de Poli Timişoara, care s-a impus, cu 25-18.

Semifinala Dinamo – Steaua a fost precedată de violenţele dintre suporteri, care au pătruns pe teren şi au fost evacuaţi de Jandarmie, 450 de fani ajungând apoi la Poliţie pentru a fi interogaţi. Suporterii celor două echipe au primit interdicţie de a asista la meciurile de duminică.

Poli Timişoara a câştigat trofeul pentru a doua oară în istoria sa, prima reuşită fiind în 1986.

Ca urmare a câştigării Cupei României în acest sezon, Poli Timişoara are drept de înscriere în sezonul 2019-2020 în Cupa EHF.

În 2018, Cupa României a fost câştigată în premieră de HC Dobrogea Sud Constanţa, după 23-21 în finala cu Poli Timişoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.