Jucătoarea Simona Halep a declarat că în aceste zile nu negociază cu niciun antrenor şi că îi lipseşte “vocea” de lângă ea, relatează site-ul WTA. Ea a menţionat, amuzată, că uneori este bine fără antrenor, deoarece de exemplu la Dubai a dormit cu două ore mai mult în ziua meciului cu Lesia Ţurenko, ceea ce nu ar fi putut dacă avea antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Deocamdată nu discut cu nimeni. Mă relaxez. Nu ştiu ce va fi, dar nu negociez cu nimeni. Îmi lipseşte vocea de lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipseşte faptul că este mereu cineva alături pentru a da sfaturi. Dar restul este la fel. Sunt o profesionistă şi încerc să fac totul cum trebuie chiar dacă nu am antrenor”, a spus Halep.

Ea a povestit şi un episod de la Dubai, pentru a arăta că există şi avantaje în faptul că nu are antrenor. “Vă voi spune o poveste pentru că este amuzantă. La Dubai, înaintea meciului cu Ţurenko, eram foarte obosită. Noaptea nu dormisem prea bine. M-am trezit la ora 08.00 şi eram terminată. Am schimbat alarma şi le-am trimis mesaj băieţilor că ne vom întâlni la 10.30 pentru micul dejun. Aşa că am dormit încă două ore, m-am îmbrăcat pentru meci, am luat micul dejun şi m-am dus direct la meci. Dacă aş fi avut antrenor, ar fi fost imposibil să fac asta. Atunci le-am spus băieţilor că uneori este bine fără antrenor”, a spus Halep râzând.

Simona Halep a menţionat că toate meciurile jucate de ea în acest an şi pierdute au fost echilibrate şi la un nivel bun. “Mă simt bine şi nu reţin lucruri negative din meciurile pierdute. M-am simţit bine, chiar şi la începutul anului, la Melbourne. Dar am simţit că nu aveam destule meciuri jucate înainte. Am în continuare acel sentiment, că am nevoie de mai multe meciuri oficiale, dar mă simt bine. Simt că sunt la nivelul dorit şi sunt încrezătoare. Sunt sănătoasă şi încrezătoare pentru că am jucat bine la Dubai şi la Doha. Aşa că sunt fericită”, a afirmat fostul lider WTA.

Halep va juca în această noapte în turul doi al turneului de la Indian Wells, cu sportiva cehă Barbora Strycova. Meciul se va disputa după miezul nopţii, pe terenul 2. Primele două confruntări de pe acest teren sunt meciurile de simplu masculin Tomas Berdych – Feliciano Lopez (de la ora 21.00) şi Daniel Evans – Stan Wawrinka.

Halep, locul 2 WTA, şi Strycova, locul 50 mondial, s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, de patru ori impunându-se sportiva din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.