Formaţia FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, după prelungiri, cu scorul de 3-1, echipa AS Roma, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul gol al gazdelor a venit în prelungiri, în minutul 117, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR, pentru un fault în careu. Penaltiul a fost transformat de Alex Telles.

Celelalte goluri ale FC Porto au fost înscrise de Soares ’26 şi Marega ’52. Pentru Roma a marcat De Rossi, în minutul 37, din penalti.

Miercuri s-a calificat în faza următoare şi Manchester United, învingând în deplasare PSG, scor 3-1, după ce în tur a fost 2-0 pentru echipa franceză.

Marţi, au acces în sferturile de finală Tottenham Hotspur şi Ajax Amsterdam. Ultimele patru calificate în sferturile LC se vor stabili săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.