Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a renunţat la jucătorii Jerome Boateng, Mats Hummels şi Thomas Muller, campioni mondiali, în 2014, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Anul 2019 este pentru echipa Germaniei cel al unui nou început", a declarat Low, care s-a deplasat la Munchen pentru a-i anunţa pe cei trei jucători ai echipei Bayern. 

"Era important să le prezint personal gândurile şi proiectele mele jucătorilor şi conducătorilor FC Bayern. Le mulţumesc lui Mats, Jerome şi Thomas pentru toţi aceşti ani extraordinari, de succes, pe care i-am petrecut împreună!", a adăugat selecţionerul.

Mats Hummels, în vârstă de 30 ani, are 70 de selecţii şi cinci goluri, Jerome Boateng, 30 de ani, are 76 de meciuri la naţională şi un gol, iar Thomas Muller, 29 de ani, a strâns 100 de selecţii şi 38 de goluri.

Începând din septembrie trecut, sub presiunea rezultatelor slabe, Low a mai renunţat la Sami Khedira. De asemenea, Mesut Ozil a renunţat el la naţională, acuzând federaţia germană de rasism, în urma unei polemici privind originea lui turcă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.