Un om de afaceri susţine că va construi primul metru de autostradă în judeţul Suceava, între localităţile Voroneţ şi Putna, explicând că iniţiativa sa este o formă de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor în ceea ce priveşte infrastructura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştefan Mandachi, antreprenor din judeţul Suceava, a declarat, luni, că va amenaja din banii săi un metru de autostradă, el precizând că este nemulţumit că în Moldova nu există autostrăzi.

Omul de afaceri sucevean a anunţat că autostrada va fi inaugurată pe 15 martie, la ora 15.00 şi că timp de 15 minute, în aceeaşi zi, va întrerupe activitatea în firmele sale, la care lucrează 500 de oameni.

Mandachi a mai spus că speră ca gestul său de a sista activitatea să fie preluat şi de alţi oameni de afaceri din ţară.

”2.000 de oameni mor anual pe şoselele din România. Câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Noi tot înghiţim şi stăm tăcuţi. Dacă un angajat nu-şi ia leafa în ziua stabilită ce se întâmplă? Sau dacă firmele mele nu virează banii la stat pe data de 25 în fiecare lună? Dar cine răspunde că nu avem autostrăzi? Chiar că suntem luaţi de proşti”, a afirmat Ştefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean susţine că a tipărit, tot din banii săi, trei milioane de afişe, dar şi trei milioane de şerveţele, cu mesajul ”România vrea autostrăzi”, pe care le va împărţi clienţilor din restaurantele pe care le deţine.

Ştefan Mandachi a declarat că nu este membru în vreun partid politic şi că este vorba despre o iniţiativă personală, pentru că s-a săturat să fie minţit de către autorităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.