Premierul Viorica Dăncilă a făcut următoarea afirmaţie, luni, în timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputaţilor privind OUG 114: „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”. Ea a adăugat că se referea la deputatul PNL Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”, a spus Viorica Dăncilă, când răspundea criticilor opoziţiei.

„La dvs. mă refeream, domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a adăugat ea imediat, referindu-se la deputatul PNL Florin Roman.

Anterior, deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor. "Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în şpăgi pe care le daţi prin cimitire, în şpăgi pe care le daţi prin tablouri..", a afirmat Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.