Ben Affleck a vorbit, luni, despre dependenţa de alcool când a fost invitat la emisiunea "Today" de la NBC pentru a prezenta viitorul său film, "Triple Frontier", potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul şi regizorul premiat cu Oscar a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august 2018. El a vorbit deschis despre lupta sa cu dependenţa în trecut dar şi acum. 

"Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic", i-a spus el lui Hoda Kotb de la "Today". "Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat".  

El a continuat: "Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea, şi sunt mândru de asta... este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta, şi întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele". 

Fostul actor care l-a interpretat pe Batman a vorbit şi despre viaţa sa personală cu fosta soţie Jennifer Garner şi copiii săi. 

"Sper că sunt un tată destul de bun", a spus el. "Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil... care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine". 

Vorbind mai mult despre Garner, el a afirmat: "Sigur, ea este minunată. Cineva este mama copiilor tăi, ei vor fi cei mai importanţi, persoanele principale din viaţa ta şi asta e bine". 

"Triple Frontier", în care joacă şi Oscar Isaac şi Charlie Hunnam, va intra în cinematografe miercuri, înainte de a fi lansat pe Netflix în 13 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.