Fotbalistul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a declarat duminică seară, după calificarea în Play-off-ul Ligii I, că el şi colegii săi au “”şters cu buretele” toate nereuşitele din ultimele trei luni prin rezultatele din ultima săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem fericiţi după o perioadă de secetă în care nu am marcat şi nu am câştigat, în sfârşit a venit victoria şi a venit când trebuia. (…) Un egal la Sepsi, victoria din Cupă, cu Hermannstadt, şi o victorie cu Botoşani acum - a fost o săptămână extraordinară, am şters cu buretele tot ce am făcut în ultimele trei luni. Europa Ligue este obiectivul”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul s-a calificat în play-off-ul Ligii I, învingând, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Ca urmare a acestui rezultat şi al eşecului înregistrat de Politehnica Iaşi în partida cu Hermannstadt, scor 0-2, s-au definitivat listele echipelor care vor juca în play-off şi în play-out.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.