Deputatul USR Cristian Ghinea comentează în termeni duri intenţia Guvernului de a promova o OUG care sancţionează Uber şi Taxify, afirmând că "aşa arată un guvern de tâmpiţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa arată un guvern de tâmpiţi. În loc să reglementeze piaţa pentru a oferi cât mai multe alternative clienţilor, în loc să ridice standardul în domeniul taximetriei, ei interzic aplicaţiile de car-sharing", afirmă deputatul USR.

El spune că, pentru orice incompetent, noile tehnologii sunt o chestie care trebuie interzisă, pentru că îi sperie.

"Nu ştiu ce să facă şi cum să se adapteze, aşa că interzic. România, anul 2019, guvernată de Dăncilă", conchide Ghinea.

Ministerul Dezvoltării vrea ca toţi şoferii care fac transport de persoane sau de marfă fără a deţine autorizaţie să fie amendaţi de câte ori sunt prinşi, fiind eliminată din legislaţia în vigoare condiţia ca aceştia să facă astfel de transporturi "în mod repetat" pentru a fi sancţionaţi. Măsura, care vizează printre altele şi firmele Uber şi Taxify, este cuprinsă într-un proiect de OUG care modifică Legea privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.