Primul "11" al FC Barcelona, format din jucătorii care au evoluat cel mai mult în acest sezon, are clauze de reziliere a contractelor în valoare totală de 4,5 miliarde de euro, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducătorii clubului catalan au decis să "blindeze" contractele fotbaliştilor, după ce PSG a achitat în vara anului 2017 suma de 222 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului brazilianului Neymar.

Lionel Messi a fost primul jucător căruia FC Barcelona i-a mărit clauza de reziliere, de la 400 de milioane de euro la 700 de milioane de euro.

Sergi Busquets, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Sergi Roberto şi Jordi Alba au clauze de reziliere de câte o jumătate de miliard de euro.

Valoarea cea mai mică a clauzei o are Ivan Rakitici, de 125 de milioane de euro.

O situaţie similară se întâlneşte şi în cazul academiei de fotbal a FC Barcelona, unde sunt numeroşi jucători cu clauze de reziliere cuprinse între 100 şi 200 de miliaone de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.