FC Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Papzoglou '39, Sorescu '66 / Ropotan '69.

Min. 39, 1-0: Papazoglou a fost lansat în adâncime de Nistor şi atacantul grec a trimis o minge pe lângă portarul Greab, care a intrat în poartă cu tot efortul lui Koutroumpis de a o respinge;

Min. 66, 2-0: Sorescu a finalizat o acţiune personală pe partea dreaptă, cu un şut spectaculos la colţul lung;

Min '69, 2-1: Ropotan a marcat şi el spectaculos, cu un şut de la 20 de metri, cu piciorul stâng.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Muţiu - Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji - Filip - Nabil Jaadi (Zenke '50), Ait-Atmane (N'Diaye '64), Nistor, Reda Jaadi - Montini (Papazoglou '26). Antrenor Mircea Rednic;

Concordia: Greab - Cadamuro, Koutroumpis (Cristescu '46), Meira, A. Radu (Fota '46) - Ropotan, Albu, Gorobsov - Grădinaru, Moussa, Alexe (Guessan '70). Antrenor Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Ait-Atmane '36, Papazoglou '78 / Ropotan '10, Gorobsov 73, Moussa '81, Grădinaru '81.

Arbitri: Andrei Chivulete - Gabriel Stroe şi Adrian Popescu - Robert Dumitru;

Observatori: Iosif Olah şi Constantin Stătescu.

Ambele echipe au terminat sezonul regulat pe locuri de play-out. Dinamo a urcat provizoriu pe locul 9, cu 32 de puncte, iar Concordia rămâne pe locul 14, ultimul, cu 18 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.