Presa italiană anunţă că fundaşul Vlad Chiricheş ar putea juca din primul minut în derbiul cu campioana Juventus Torino, din etapa a XXVI-a a campionatului Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Sky Sport, antrenorul Carlo Ancelotti ar putea să-l prefere pe căpitanul naţionalei României alături de Kalidou Koulibaly în centrul apărării echipei Napoli la meciul contra echipei lui Cristiano Ronaldo, tehnicianul insistând la antrenamente pe această pereche defensivă. O a doua soluţie, în absenţa spaniolului Raul Albiol, accidentat, este sârbul Nikola Maksimovici.

Meciul Napoli - Juventus este programat duminică, de la ora 21.30.

Chiricheş, 29 de ani, nu are niciun joc pentru Napoli în acest sezon, în campionat, după ce s-a accidentat, în septembrie trecut, la meciul naţionalei României cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

Fundaşul central român este refăcut şi a jucat după accidentare doar în partida cu FC Zurich, din 21 februarie, din Liga Europa, şi doar 60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.